Przedszkole Samorządowe nr 7 w Piotrkowie Trybunalskim

Jadłospis

Proszę określić gdzie leży problem:
Proszę wpisać wynik dodawania:
4 + 3 =
Link
Proszę wpisać wynik dodawania:
4 + 3 =
            
                                                Poniedziałek  -  16.10.2017.  
Śniadanie :
Chleb mieszany z masłem, sałata, szynka wiejska , pomidor, ogórek, szczypiorek, kawa mleczna, herbata z cytryną.
Obiad :
Zupa kalafiorowo – brokułowa z ziemniakami, na mięsie, placki z jabłkami, banan, napój z cytryny z miodem.
Podwieczorek :
Chleb z masłem, pasztet wegański, ogórek kiszony, kakao.                                                            
                            
                      Wtorek – 17.10.2017.
Śniadanie :
Chleb mieszany z masłem, sałata, kiełbasa dębicka, pomidor, ogórek, szczypiorek , kawa mleczna, herbata z cytryną.
Obiad :
Krupnik z ryżu, pyzy z mięsem, surówka z kapusty kiszonej, napój z mięty z miodem i cytryną.
Podwieczorek :
Jogurt owocowy, wafle chrupaki, jabłko.
                        
                       Środa – 18.10.2017.
Śniadanie :
Kajzerka  z pastą z wędliny i sera żółtego z masłem, musztardą, papryka, szczypiorek, kawa mleczna, herbata z cytryną.
Obiad :
Zupa pomidorowa z makaronem, filet z kurczaka panierowany, ziemniaki z koperkiem, sałata ze śmietaną, herbata z miodem i cytryną.
Podwieczorek :
Kisiel do picia, herbatniki, bawarka, mandarynka.
                       Czwartek – 19.10.2017.
Śniadanie :
Chleb mieszany z masłem, serek do chleba, rzodkiewka, ogórek, płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z cytryną.
Obiad :
Zalewajka z boczkiem, sztuka mięsa w sosie własnym, kasza jęczmienna, surówka wielowarzywna, napój z cytryny z miodem.
Podwieczorek
Gofry własnego wypieku z dżemem niskosłodzonym, sok jabłkowo – aroniowy, kawa mleczna.
                      Piątek – 20.10.2017.
Śniadanie :
Chleb z masłem, sałata, kiełbasa żywiecka, jajko gotowane, rzodkiewka, ogórek, szczypiorek,  kawa mleczna,  herbata z cytryną.
Obiad :                                    
Zupa szczawiowa z grzankami, filet z miruny panierowany, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty czerwonej, kompot.
Podwieczorek
Chleb mieszany z masłem, pomidor, szczypiorek, mleko, gruszka.