Przedszkole Samorządowe nr 7 w Piotrkowie Trybunalskim

Jadłospis

Proszę określić gdzie leży problem:
Proszę wpisać wynik dodawania:
8 + 3 =
Link
Proszę wpisać wynik dodawania:
8 + 3 =
 
  
                      Poniedziałek  -  19.02.2018. 
Śniadanie :
Chleb mieszany z masłem, sałata, kiełbasa szynkowa, pomidor, ogórek, szczypiorek, kawa mleczna, herbata z cytryną.
Obiad :
Rosół z makaronem, udko z kurczaka gotowane, ziemniaki z koperkiem, sałata ze śmietaną, herbata z miodem i cytryną.
Podwieczorek :
Kisiel do picia, herbatniki, mandarynka.                                                          
                            
                      Wtorek – 20.02.2018.
Śniadanie :
Chleb mieszany z masłem, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem , kawa mleczna, herbata z cytryną.
Obiad :
Zupa ogórkowa z ziemniakami, kotlet schabowy panierowany, ziemniaki z koperkiem, buraczki zasmażane, napój z mięty z miodem i cytryna.
Podwieczorek :
Chleb wiejski z masłem, szynka z łopatki, pomidor, szczypiorek kakao, jabłko.
                        
                       Środa – 21.02.2018.
Śniadanie :
Kajzerka  z masłem, pasta z makreli w oleju z ogórkiem, szczypiorkiem, kawa mleczna, herbata z cytryną.
Obiad :
Krupnik z ryżu, gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki z koperkiem, banan, napój z cytryny z miodem.
Podwieczorek :
Jogurt owocowy, wafle ryżowe.
                       Czwartek – 22.02.2018.
Śniadanie :
Chleb mieszany z masłem, sałata, kiełbasa żywiecka, ser żółty tarty, kiełki rzodkiewki, ogórek, szczypiorek, kulki czekoladowe z mlekiem, herbata z cytryną.
Obiad :
Zupa porowa z groszkiem ptysiowym, gulasz wieprzowy, kasza gryczana, surówka z selera i jabłek, kompot.                                                                                                                                                                                                                                                                                
Podwieczorek
Gofry z dżemem niskosłodzonym, sok jabłkowy naturalny, bawarka.
                      Piątek – 23.02.2018.
Śniadanie :
Chleb z masłem, sałata, szynka wiejska, pomidor, ogórek, szczypiorek,  kawa mleczna,  herbata z cytryną.
Obiad :                                    
Kapuśniak z kapusty kiszonej z ziemniakami, boczkiem, na mięsie, makaron z truskawkami, banan, napój z cytryny z miodem.
Podwieczorek
Chleb mieszany z masłem, kiełbasa krakowska, pomidor, szczypiorek,  kakao.